söndag, mars 08, 2009

Scrapmässa i Göteborg


Igår var det Scrapmässa i Göteborg och vi var tre glada scrappare som förväntningsfulla åkte dit!

Mässan hölls i mässhallarna mittemot Liseberg, och jag kan ju berätta att det var fler än vi som hittat dit - kön var superlång när vi kom fram strax efter kl 11! Tack vare en rutinerad medscrappare ( Tack C!!) hade vi köpt entrébiljetter i förväg och därmed var det bara att glida förbi kön - vilken känsla!

Väl inne var det mellan 15-20 utställare tror jag - det var i alla fall tillräckligt många för att man skulle undra hur man skulle hinna med alla??

Stämplar, papper, brads, öljetter, quickutz, pennor, pärmar, färg - allt fanns i massor! Det blev en hel del handlat, närmare bestämt för drygt 1 200 kr.........Mest nöjd är jag med alla stämplar jag hittade. Stämplar har inte riktigt varit min grej tidigare men nu kände jag mig sugen på att handla några stycken. Det blev.........13 stycken + en Gel-á-tins box med 19 stämplar!!! Och de är SÅ fina!!! I LOVE!! Förutom stämplarna blev det lite papper, foam, dekorationer, promarkers och embossong folders. De sistnänmda ska jag prova om en stund och förväntningarna är stora!!

Mina medscrappare var inte sämre, tvärtom - jag var nog den som handlade minst.....!

Jag var hemma vid halv åtta tiden, trött men skitglad över att jag haft en härlig dag med två supertrevliga tjejer som sällskap. Tack, C och A!! Det får vi göra om!!