fredag, juli 16, 2010

Garn i New York


För snart en månad sedan var hela familjen i New York. Vilken stad! Vilka människor - så vänliga!! Hit kommer vi att åka igen!

Naturligtvis hade jag innan vi åkte letat upp några garnaffärer på Manhattan.........Så mellan de vanliga turistbesöken och shoppingen lyckades jag få med familjen till några garnaffärer. Bilden ovan är från Lion Brand Store - vilken butik!! Trevlig och hjälpsam personal, mycket garner och många idétips - gissa om jag handlade med garn hem??

Nedan ser Ni garnerna som ska bli "afghans"dvs tre filtar. Den ena är klar.....bild kommer inom kort!!






söndag, juli 11, 2010

Hantverk i Wideröra

Som jag tidigare nämnt har Caroline och jag anmält oss till några julmarknader. En av dem vi kontaktade var Wideröra. Här har de dock ett annat upplägg, man har inte försäljning under en eller ett par dagar. Istället har man sina hantverk till försäljning under hela perioden juni till september (fredag till söndag) samt på deras julmarknad i november. Vi tyckte detta lät som ett utmärkt koncept!

I veckan som gått var vi därför på plats och "skyltade" upp med de saker vi har. Vi märkte att detta med skyltning inte är helt lätt.......

Vår "monter" ser Ni ovan. Det ser lite tunt ut med varor. Vi hade ju siktat in oss på julmarknader där det går lite andra varor än under sommaren..........Hursomhelst, detta är en början och efterhand kommer vi att fylla på med ytterligare varor vi gjort!!