söndag, januari 17, 2010

Ny mudd


Förutom en beställning på ett par grå muddar (likadana som de gröna nedan) håller jag på med ytterligare ett par muddar. Dessa virkas i svart ullgarn och de känns härligt varma! På bilden syns de två garner jag använder, en "nästan klar" mudd samt en helt färdig!

3 kommentarer:

Carina sa...

Hittar inte din mail... här kommer min carina@laholm.com ... hör av dig!

ylva sa...

jättefina, det är ju JAG som är avundsjuk ända ut i tårna ;). både muddarna och sjalarna har sådan... klass. tror att det är det ordet jag letar efter iallafall :). och det mesta av det jag använder skickar jag efter, från alla möjliga platser i världen (internet är underbart!), men det händer att jag köper saker när jag är i sverige och fraktar med mig tillbaka också :). det är alldeles sant att det inte finns något vidare utbud här. mycket går inte alls att hitta och annat är väldigt beroende på tidpunkt. ena veckan finns det en massa garn och nästa en massa papper *lol*. man vet aldrig.

och tack snälla! vilken otroligt snäll sak att säga :).

kram,

stickigt humör sa...

Vilken trevlig blogg du har själv. Jag ser att vi delar trädgårdsintresset. Förra året var jag stamkund hos Fatbergs i Påarp när stora delar av vår trädgård gjordes om. Längtar till att se det växa upp i vår. Och vilken tur jag gjorde det förra året, för detta året lär jag nog inte ha tid:)