söndag, januari 03, 2010

Engelsk konfekt!



Min man älskar godis och allra mest älskar han Engelsk konfekt! I julklapp av mig fick han därför just detta........ fast i virkad form........! Idén har jag lånat från Fröken Elsas blogg, http://elsasdesign.blogspot.com/

Visst blir man sugen!!

3 kommentarer:

Caroline sa...

Hahahaha! Vad underbara! Ikväll ska vi på träff på scraprrom jag och Anna, ska ni dit?

ylva sa...

de är jättefina ju! jag har suttit en lång stund och bara tittat på alla dina små nya skapelser. de ser så... professionella och rara ut :). tycker om alltihop och är så imponerad! vad bra att du tog upp den vanan igen ;).

jag lyckas inte riktigt hålla uppe tempot bland alla bloggar jag läser, men jag ville att du skulle veta att jag såg kommentaren häromdagen och blev alldeles rörd. vi bor inte just där (lyckligtvis...), men några öar söder ut. så vi har inte drabbats egentligen. däremot känns det mycket, för det är så pass nära och vi vet att den sortens jordskalv skulle kunna drabba oss med.

husomhelst, tack så mycket :)! passar på att önska en underbar fortsättning på 2010 också. hoppas julen var vacker och mysig!

kram kram,

Mathilde sa...

Men vad fina!! Vilken härlig blogg du har! Hittade dig via en kommentar hos "hjerteting". Kommer garanterat tillbaka hit!
Kram